Sähkösuunnittelu

Asiantuntevaa sähkösuunnittelua Oulun seudulla

 

Sähköasennusten ohella myös sähkösuunnittelu on tärkeä osa yrityksemme palveluvalikoimaa. Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä, tarjoten aina yksilöllisiä suunnitteluratkaisuja kohteen mukaan.

Valaistussuunnittelussa saatte käyttöönne vahvan osaamisemme uusimmasta LED-tekniikasta. Suunnitteluohjelmistona käytämme JCAD Sähkösuunnittelu sovellusta. Meiltä löytyy kokemusta myös FSM (Ouman) Plus, ABB-free@home ja Ionsign kotiautomaatiojärjestelmistä.

Työkohteiden tuoman jatkuvan uuden kokemuksen lisäksi, koulutamme itseämme säännöllisesti. Kun tarvitset tarkkaa ja asiantuntevaa sähkösuunnittelua Oulun seudulla, käänny PowerSähkö Oy:n puoleen!

 

Asiakkaina sekä yksityiset että yritykset

 

Omaamme monipuolisen ja pitkäaikaisen kokemuksen sekä kotitalouksien että yrityspuolen sähkösuunnittelusta. Olemme toteuttaneet lukuisia omakotitalojen ja paritalon sähkösuunnitelmia sekä toimineet sähkösuunnittelijana erilaisissa saneerauskohteissa. Olipa kyseessä sitten yksityinen asiakas taikka yritys, sähkösuunnitelmaa tehdessä kuullaan asiakasta ja pyritään yksilölliseen, mahdollisimman hyvään lopputulokseen asiakkaan kannalta. Kiinnitämme aina erityishuomiota lopputuloksen toimivuuteen, sillä suunnitelman on tarkoitus olla järkevä ja tehdyt ratkaisut loppukäyttäjän näkökulmasta optimaalisia.

Tilaa sähkösuunnittelu meiltä – pystymme tarjoamaan yksilöllisen, varman, toimivan sekä sääntöjenmukaisen lopputuloksen.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!